Pondělí 19.5.
Bramborový krém s majoránkou a česnekem 32,-
1.
Hovězí po burgundsku na červeném víně s kořenovou zeleninou, slaninou a žampiony, bramborová kaše 159,-
2.
Kuřecí prsa plněná zeleným chřestem a sušenou šunkou, opečené brambory Grenaille s rozmarýnem, holandská omáčka 139,-
3.
Špekáčkový guláš s kořenovou zeleninou, paprikou a pikantní klobásou, opečený chléb 159,-
4.
Medailonky z panenské svíčkové zapečené slaninou a čedarem, restovaná cibule, mačkaný brambor a pepřová omáčka 179,-
5.
Řecký salát s balkánským sýrem a vařeným vejcem, celozrnná bageta 169,-
Úterý 20.5.
Drůbeží vývar s rýží a hráškem 32,-
1.
Špikovaná hovězí kulatá plec, brokolice vařená v páře, pyré ze sladkých brambor a rozmarýnová omáčka 179,-
2.
Wok z kuřecích prsou s pórkem, hlívou, karotkou a červenou cibulkou v sójové omáčce s arašídy, jasmínová rýže 139,-
3.
Špekáčkový guláš s kořenovou zeleninou, paprikou a pikantní klobásou, opečený chléb 159,-
4.
Medailonky z panenské svíčkové zapečené slaninou a čedarem, restovaná cibule, mačkaný brambor a pepřová omáčka 179,-
5.
Řecký salát s balkánským sýrem a vařeným vejcem, celozrnná bageta 169,-
Středa 21.5.
Krkonošské kyselo 32,-
1.
Medailonky z krůtích prsou s grilovanou zeleninou, pečeným bramborem ve slupce a smetanovou omáčkou z francouzské hořčice 159,-
2.
Vykostěné vepřové koleno pečené na medu, špeku a zázvoru,
bramborové halušky se anglickou slaninou a dušené červené zelí salát z červené řepy 139,-
3.
Špekáčkový guláš s kořenovou zeleninou, paprikou a pikantní klobásou, opečený chléb 159,-
4.
Medailonky z panenské svíčkové zapečené slaninou a čedarem, restovaná cibule, mačkaný brambor a pepřová omáčka 179,-
5.
Řecký salát s balkánským sýrem a vařeným vejcem, celozrnná bageta 169,-